Brandwerend ondergoed

Marina Racewear staat bekend om haar kwalitatieve en duurzame product eigenschappen en is écht onderscheidend ten opzichte van andere fabrikanten van FIA gekeurde onderkleding.

Zo worden alle producten gemaakt van natuurlijke materialen, dus geen chemische toevoegingen. Het grote voordeel daarvan is dat de onderkleding van Marina Racewear comfortabel en erg zacht aanvoelt. Daarnaast zijn alle producten gemaakt van elastisch materiaal en is alles voorzien van ventilatie, waardoor de hitte van uw lichaam perfect afgevoerd kan worden.

MCOOL of MPLUS?
De MCOOL racekleding is een wat betaalbaardere versie van de MPLUS lijn. Beide lijnen bevatten de speciale "Cool Therm PCM" microcapsules die bij verhoogde lichaamstemperatuur actief worden en warmte absorberen. Hierdoor kan de lichaamstemperatuur met maximaal 3 graden celcius dalen. 

Daarnaast zijn beide versies permanent brandvertragend en voldoen ze allebei aan de laatste FIA 8856-2018 normering. 

Het grootste verschil tussen de MCOOL en MPLUS is dat de MPLUS variant dunner is van stof en meer elastisch is. Doordat er meer elasticiteit in zit is de MPLUS een meer slimfit model van de MCOOL.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)
Filteren ▼

Soort product

Prijs

€ 25,00 - € 125,00