Voor het vakkundig 3D uitlijnen van uw straat- of competitieauto bent u bij The Autosport Company aan het juiste adres! Wij gaan verder waar de rest ophoudt.

ONZE ERVARING

Onze ervaring leert dat de “Key” voor succes grotendeels in het weggedrag van de auto zit. Wij focussen ons daarom meer op wegligging dan op alleen PK’s. Immers is een snelle auto die niet correct reageert of niet goed de bocht om gaat absoluut géén snelle auto.

Dankzij jaren lange ervaring in de autosport hebben wij een ruime voorsprong op onze collega's als het gaat om de complete set-up van wielstanden en schokbrekers.

Wij hebben veel geëxperimenteerd en getest met diverse afstellingen van wielstanden en aanpassingen van de gehele draagarm constructies en ophangpunten. Dankzij de beschikking over een eigen Hunter WinAlign Elite WA-E 3D uitlijnbrug kunnen wij voor u eenvoudig sporing stellen, of een complete race-setup maken. Hierbij kunt u denken aan camber, caster, uit- of toespoor etc.

Complete competitie-setup van A tot Z
Uitlijnen volgens fabriek specificaties
Workshops voor teams met eigen auto en monteurs
Brede focus
Kennis van zaken
Professionele 3D uitlijnapparatuur

Tarief 3D uitlijnen

Basis tarief

Wij hanteren een uurtarief van: € 90,-

Voor het gebruik van de 3D uitlijnapparatuur: € 50,-

Voor het gebruik van de weegschalen: € 30,-

Wij berekenen de tijd die we met uw auto bezig zijn.

Voorbeeld voor uitlijnen en uitwegen: 2 uur arbeid: € 180,-
Gebruik 3D apparatuur: € 50,- Gebruik weegschalen: € 30,- Totaalbedrag: € 260,-

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Meekijken?

Tijdens de werkzaamheden bent u van harte welkom in de werkplaats, zodat u mee kunt kijken hoe onze vakmensen te werk gaan.