Aeroquip is een merk wat al sinds jaar en dag nippels en slangen produceert voor onder andere de autosport- en motorsport markt, maar ook voor vliegtuigindustrie en nog veel meer. Het assortiment van Aeroquip omvat bijvoorbeeld slangwartels, adapters, diverse soorten slangen, banjobouten, banjo ogen, slangpilaren, push-lock koppelingen, remnippels, t-stukken en nog veel meer.

Aeroquip is een begrip in deze producten range, maar zeker niet de enige speler op de markt die kwalitatief goede en betrouwbare producten levert. Wij leveren en voeren al vanaf 2004 de productenlijn van QSP Products. Deze levert namelijk een scala aan producten, vergelijkbaar als Aeroquip, tegen aantrekkelijke prijzen. Een greep uit het nippel assortiment van QSP Products: RVS gevlochten slang, RVS omvlochten slang met Teflon binnenkant, kevlar slang, aluminium slangwartels in diverse kleuren en maten, aluminium adapters, aluminium verloopadapters, aluminium en RVS t-stukken, RVS remnippels, stalen remnippels, koperen remleiding, cunifer remleiding, aluminium blindpluggen en blindcaps, aluminium banjo’s en bouten, RVS banjo’s en bouten en nog veel meer.

Het producten aanbod is eigenlijk te veel om op te sommen. Hiervoor hebben wij een alle producten zo helder mogelijk proberen weer te geven op onze website. Als u opzoek bent naar remnippels, kijk dan onder het hoofdstuk “VoertuiguitrustingRemsysteem / Remnippel”. Als u opzoek bent naar brandstof en olieleidingen en nippels, kijk dan bij “Motorisch / Brandstof- en olieslangen + Koppelingen”. Hier vind u de onderverdeling tussen de verschillende productgroepen.

Wanneer u een bestaand brandstofsysteem, remsysteem of oliesysteem wilt aanpassen waar al Aeroquip leidingen en koppelingen gemonteerd zijn, let dan goed op de maatvoering van de slangen. Het kan namelijk zo zijn dat de maatvoering af kan wijken van de slangen en koppelingen van QSP Products. Het beste is uiteraard om zo veel mogelijk van één merk te gebruiken, zodat je zeker weet dat de producten met elkaar te gebruiken en te combineren zijn.

Heeft u vragen over de juiste toepassing van deze brandstof- en oliekoppelingen van QSP Products? Of heeft u vragen over de juiste schroefdraad? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

Bij The autosport Company leveren wij alle nippels, slangwartels, adapters en slangen van QSP Products direct uit voorraad. U hoeft dus niet lang te wachten op uw bestelde producten. In 9 van de 10 gevallen wordt uw pakket al de volgende werkdag geleverd! Mocht dit onverhoopt niet lukken zullen wij altijd contact met u opnemen.