Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt in onze webshop op verschillende manieren betalen. De makkelijkste en veiligste manier is online via uw eigen betaalomgeving, dit kan via iDeal maar ook via o.a. Bank overschrijving, Creditcard, Paypal, Sofort, MrCash.

Voor Bank overschrijving heeft u de volgende gegevens nodig:
Bank: Rabobank
Plaats: Almkerk
Rekeningnummer: 3253.69.585
IBAN: NL59RABO0325369585
BIC / SWIFT: RABONL2U

In de winkel kunt u betalen met pinpas, creditcard, contant geld en The Autosport Company cadeaubonnen.

Kan ik ook achteraf betalen?

In sommige gevallen kunt u achteraf betalen, deze optie kunt u dan vinden bij de betaalmogelijkheden als u uw bestelling gaat afronden.

Wilt u liever pas betalen als u de producten heeft ontvangen? Dan is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in Waalwijk, u kunt er dan voor kiezen in de winkel te betalen.

Kan ik contant betalen?

U kunt alleen in onze winkel in Waalwijk met contant geld betalen. Bij de service en afhaalpunten is dit helaas niet mogelijk.

Is online betalen veilig?

Het is veilig om bij The Autosport Company online te betalen. Zodra u begint met afrekenen komt u terecht in een beveiligde internetomgeving van onze betaalprovider. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in uw browser.

Kan ik een VVV-bon inwisselen bij The Autosport Company?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. We hebben wel cadeaubonnen van The Autosport Company in verschillende prijzen. U kunt deze online of in onze winkel kopen.

Om een cadeaubon online te kopen klik dan hier.

Wat is het rekeningnummer van The Autosport Company?

Ons rekeningnummer is NL59RABO0325369585. Vermeld bij het betalen altijd uw naam en ordernummer zoals u deze gekregen heeft in uw orderbevestiging.

Biedt The Autosport Company achteraf betalen aan?

Ja. Wanneer u een bestelling plaatst en u kiest voor betalen met creditcard dan wordt het bedrag op uw creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaald u dus achteraf.