Goodridge is een fabrikant die al sinds jaar en dag nippels en slangen produceert voor onder andere de autosport- en motorsport markt.Het assortiment van Goodridge bevat bijvoorbeeld banjobouten, slangwartels, push-lock koppelingen, t-stukken, diverse soorten slangen, adapters, banjo ogen, remnippels, slangpilaren en nog veel meer. Naast deze koppelingen leveren zij ook diverse kant en klare remslang sets. Deze remslang sets vind u op onze website onder “VoertuiguitrustingRemsysteem / Remslang set”.

Goodridge is een bekende naam als het gaat om deze producten. Uiteraard zijn zij niet de enige speler op de markt die betrouwbare en kwalitatief goede producten levert. Wij voeren al jarenlang met succes de producten van QSP Products, welke ook een zeer brede range van soortgelijke producten levert. Een kleine greep uit het assortiment slangen en nippels van QSP Products: RVS omvlochten slangen, aluminium hose ends in diverse maten en kleuren, Teflon slangen, Kevlar slangen met teflon binnenkant, aluminium adapters, aluminium en RVS t-stukken, RVS adapters, remnippels in staal en RVS, aluminium pluggen en caps, Push-lock slangen en koppelingen, aluminium en rvs banjo’s, koperen en cunifer remleiding, diverse soorten gereedschappen en nog veel meer. Het complete productaanbod hebben wij zo duidelijk mogelijk proberen weer te geven op onze website. Wanneer u slangen en nippels zoekt voor brandstof- en olietoepassingen, kijk dan onder het hoofdstuk “Motorisch / Brandstof- en olieslangen + Koppelingen”.
Wanneer u diverse producten zoekt voor het maken of aanpassen van een remsysteem, kijk dan bij “VoertuiguitrustingRemsysteem / Remnippel”.

Bij het aanpassen van een bestaand brandstofsysteemremsysteem of oliesysteem waar al Goodridge koppelingen en leidingen gemonteerd zijn, let dan goed op de maatvoering van uw huidige systeem en van de nieuw aan te schaffen producten. Er kan namelijk verschil zijn in de maatvoering van de slangen en koppelingen tussen twee verschillende fabrikanten. U maakt de veiligste keuze om ten alle tijden hetzelfde merk te voeren, zodat je zeker weet dat de producten met elkaar te combineren zijn.

Wanneer u twijfels heeft over de correct toepassing, of wanneer u niet weet wat voor schroefdraad u nodig heeft van de producten van QSP Products, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan u graag te woord.

Wij leveren zo goed als alle slangen, nippels, slangwartels en adapters van het merk QSP Products direct uit voorraad. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag al bij u geleverd.