Bij The Autosport Company vinden wij het belangrijk om naast een webshop ook een fysieke winkel met showroom te hebben. In onze grote showroom vindt u al onze producten netjes uitgestald. Heeft u een vraag over een product of bent u opzoek naar een oplossing voor uw probleem dan helpen onze specialisten u graag op weg! Heeft u een product gevonden wat u wilt hebben dan kunt u deze in 99,9% van de gevallen vaak gelijk meenemen.

Showroom adres:
The Autosport Company
Schutweg 25
5145 NP Waalwijk
Nederland

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur
Zondag: gesloten

LET OP!

Bij The Autosport Company vinden wij het erg belangrijk om zorg te dragen voor de gezondheid van onze medewerkers en klanten.

Ook wij geven gehoor aan de oproep van het RIVM om extra maatregelen te treffen om het COVID-19-virus (Coronavirus) zo veel mogelijk in te dammen.

Hoewel wij service hoog in het vaandel hebben staan, hebben wij besloten om in ieder geval tot 6 april geen bezoekers meer te ontvangen in onze showroom. Op zaterdag zijn wij geheel gesloten.

Wij weten dat onze klanten graag een bezoek brengen aan onze showroom om alle producten te bekijken. Wij vinden het jammer dat wij u nu niet de service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Ter compensatie van het ongemak bieden wij tot 6 april gratis verzending aan bij alle bestellingen gedaan boven de € 50,- (dit wordt in onze webshop automatisch verwerkt).

Deze maatregel betreft enkel de bezoeken aan onze locatie. Ons kantoor en logistiek zijn wel in bedrijf dus bestellingen gedaan via onze webshop en leveringen gaan gewoon door zoals gepland. Wilt u graag advies over een product dan vragen wij u zo veel mogelijk contact met ons op te nemen per email: info@autosportcompany.nl zodat de juiste persoon u direct van goed passend advies kan voorzien.

Namens team The Autosport Company bedankt voor uw medewerking en begrip!