Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling (of verpakking) is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag van de goederen gecrediteerd.

De kosten voor retour van uw adres naar ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten hiervoor kunt u vinden op de website van de vervoerder naar u keuze. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Klik hier om een Modelformulier Herroeping te downloaden als PDF formaat. Heeft u geen Adobe PDF reader dan kunt u deze hier gratis downloaden van de Adobe website.

Let op! Speciaal voor u bestelde producten en maatwerk producten kunnen helaas niet retour worden genomen.