Bij ons vind u een compleet ingerichte showroom, vol met autosport gerelateerde producten. Dit alles is voor u uitgestald in een winkel oppervlakte van ruim 1200m².

Kennis van zaken
In onze winkel kunt u terecht voor eerlijk advies, vakkundig personeel met jarenlange ervaring in de autosport wereld, grote voorraad en natuurlijk voor een goede kop koffie! Wij leveren onderdelen naar klanten die in tal van verschillende autosport disciplines actief zijn. Daardoor weten wij precies welke onderdelen of producten essentieel zijn en welke minder belangrijk zijn. Op deze manier kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes.

De Diversiteit
De beneden verdieping is ingericht met de meest relevante autosport artikelen, zoals helmen, kledij, tripmasters, elektrische toebehoren, diverse oliën, veiligheidsproducten en nog veel meer. De bovenverdieping is gevuld met stoelen en Subaru Impreza gerelateerde onderdelen.

Kom langs
Onze showroom is zes dagen per week geopend. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.