Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Afhankelijk van de door u gekozen producten en verzendmethode verloopt de levering via de postbode of pakketbezorger van GLS, UPS of PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Op deze pagina vindt u de verschillende bezorg en afhaal mogelijkheden die wij bieden in onze webshop.

Bezorgen op adres

Over het algemeen zal de aflevering voor adressen in Nederland en België de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. 


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming en kunt u zien bij de checkout wanneer uw adres is ingevuld.

Afhalen bij een servicepunt

Laat uw bestelling bezorgen op een servicepunt bij u in de buurt. Op deze manier hoeft u niet thuis te blijven en weet u zeker dat u uw bestelling op tijd geleverd krijgt.

Kunt u geen servicepunt kiezen dan komt dit omdat u waarschijnlijk grote producten heeft besteld. Grote producten kunnen wij in verband met de beschikbare ruimte helaas niet bij servicepunten bezorgen.

Afhalen in de winkel

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op te halen in onze winkel in Waalwijk (NL).

Als het product op voorraad is, kunt u uw bestelling vaak nog dezelfde dag ophalen. U krijgt hierover bericht via email.

Track & Trace code

Wij houden u op de hoogte via e-mail en zenden u een track&trace code op zodra uw bestelling is verzonden. Indien u een account op onze website heeft aangemaakt kunt u hierin ook uw track&trace code vinden.

Via de track&trace code ziet u naast een bezorgdatum vaak ook tijdstip wanneer u uw bestelling van The Autosport Company kunt verwachten.

Levertijden zijn slechts een indicatie en afhankelijk van verschillende factoren. Houdt u altijd de track&trace code in de gaten voor het zien van de juiste levertijd.