Stilo Verbacom Club Communicatieset (1 voertuig en 1 pit)

CQ0008
Op voorraad
€ 748,00

De Stilo Verbacom Club communicatieset is een zeer efficiënt auto-naar-pit communicatiesysteem. Het is het eerste systeem wat gebruikt maakt van mobiele telefoons. Deze set (CQ0008) bevat 1x Bluetooth Car Unit en 1x Bluetooth Pit Headset.

Het Stilo Verbacom Systeem is een betaalbare maar zeer efficiënte manier om auto-naar-pit communicatie mogelijk te maken. Dit systeem werkt met behulp van mobiele telefoons en Bluetooth verbinding. De pitcrew belt naar de coureur met één simpele druk op de aanwezige Push-To-Talk knop. De unit in de auto zal dan automatisch voor de coureur opnemen waardoor deze samen kunnen communiceren. De communicatie tussen de units is altijd open echter dankzij de digitale ruisonderdrukking worden alle achtergrondgeluiden geannuleerd. Indien de verbinding verbroken wordt en hierdoor het signaal weg is zal het systeem weer automatisch verbinding maken en de car unit zal dan automatisch opnemen.

Het Verbacom club systeem is volledig inzetbaar voor gebruik in elk voertuig of kart. De Bluetooth Car Unit heeft een eigen stroomvoorziening en maakt verbinding met een mobiele telefoon (Let op: mobiele telefoon niet meegeleverd) die is gemonteerd in de auto. De Verbacom Bluetooth Car Unit heeft volumeregelaars en een zichtbaar systeemstatuslampje voor de bestuurder met aan / uit schakelaar. Met een gewicht van slechts 66 gram en een afmeting van 74 x 47 x 15 mm is deze unit extreem klein en licht. De helmbedrading met een verlengkabel wordt aangesloten op de bestuurdershelm (AE0300 en AE0315 zijn vereist als uw helm geen bedrading heeft).

Inhoud van deze set:

De inhoud van de Stilo Verbacom Club Communicatieset CQ0008:

1x Bluetooth Car Unit
1x Pitcrew headset

Voordelen Stilo Verbacom Club Communicatieset.

  • Licenties: Er zijn geen licentie nodig omdat deze bluetooth set gebruik maakt van uw eigen mobiele telefoons.
  • Full Duplex: Door het gebruik van mobiele telefoons is de verbinding volledig privé en veilig zijn en kunnen beide bemanningsleden tegelijkertijd praten.
  • Dekking: In tegenstelling tot de klassieke radiosystemen welke via frequenties werken, maakt het Stilo Verbacom Systeem de communicatie tussen rijders en pitstraat op elk circuit mogelijk, aangezien het systeem gebruik maakt van signalen van mobiele telefoons.
  • Heldere klanken: Met behulp van digitale ruisonderdrukking zorgt de Verbacom Club Communicatieset voor een uitstekende spraakhelderheid. Dit is getest in F3- tot F1-auto's en GT- tot Le Mans-voertuigen.
  • Makkelijk in gebruik: Het Verbacom systeem is zo ontworpen dat zowel de headset als carkit zeer eenvoudig te gebruiken en in te stellen zijn.
  • Gebruik in de auto: De bestuurder doet niet meer dan inpluggen en rijden. Dankzij de digitale ruisonderdrukking die alle achtergrondgeluiden opheft, is het niet nodig om een ​​PTT-knop te gebruiken en kan de bestuurder op elk moment spreken.
  • Lichtgewicht en compact: Het Verbacom systeem is zeer licht in vergelijking met normale radiosystemen die allround prestaties leveren.

Let op!
Deze set wordt geleverd zonder mobiele telefoon. Uw telefoon dient te beschikken over Bluetooth en een belbundel of abonnement.

Merk
Stilo

U bent misschien ook geïnteresseerd in