Handschoen FIA eigen ontwerp

Ontwerp je eigen FIA race handschoenen!

FIA 8856-2018

Kies één van de onderstaande basisontwerpen en pas deze aan! Verander kleuren, voeg je eigen logo's toe en zet je eigen naam erop. Kortom; alles is mogelijk!


Wil je helemaal je eigen design maken? Dat kan nu ook! 
Scroll helemaal naar onder en selecteer de blanco handschoen. Vervolgens wordt er een lege template gedownload in PDF bestand. Deze dien je in te tekenen. Let op: de teksten en vlakken die al ingetekend zijn mag je niet aanpassen. Mail je design naar bestellingen@autosportcompany.nl

De handschoenen zijn voorzien van siliconenrubber inlegstukken die ervoor zorgen dat je op je suède racestuur optimale grip hebt. De ademende en flexibele stof geeft je extra comfort en zorgt ervoor dat het minder klam wordt in de handschoen. Als extra zijn alle handschoenen voorzien van uitwendige stiksels om ervoor te zorgen dat het contact met het stuur optimaal is zonder belemmeringen!

Dat alles voor één prijs: € 150,00 incl. btw.

Op de ontwerp pagina kan je direct zien wat de prijs is van je unieke FIA handschoenen. Tevreden met het ontwerp druk dan op de knop "send design". Vervolgens nemen wij contact met jou op om het ontwerp door te nemen. Je hoeft dus niet direct te betalen!

De handschoenen worden speciaal voor jou gemaakt. De levertijd  bedraagt circa 20 dagen (levertijd gaat in nadat wij de betaling ontvangen hebben). Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.