Maatwerk Siliconen Slangen

Bij The Autosport Company is het mogelijk om in een relatief korte tijd op maat gemaakte siliconen slangen te laten produceren, geheel naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan diverse bochten in een slang, diameter verloop van begin tot einde, een slang met een speciale aftakking of het produceren in diverse kleuren.

Het kan gaan om 1 model, maar uiteraard is het ook mogelijk om een complete siliconen slangen set te laten produceren door ons. Regelmatig produceren wij voor bijvoorbeeld industrietoepassingen, bepaalde machines of auto modellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U levert ons een 3D tekening aan (STEP file of CAD tekening) of een reeds bestaande slang die gereproduceerd moet worden. Daarbij vermeldt u de gewenste aantallen van de slang of slangensets en de gewenste kleur van de slang. Vervolgens gaan wij aan de slag met het berekenen van de malkosten en de prijs van de slangen. Wij zullen u een passende aanbieding bezorgen. Uiteraard zijn ook onze maatwerk siliconen slangen van de kwaliteit die u van QSP Products mag verwachten.

Minimum afname: Let op; dit is alléén interessant als het meerdere slangen en/of sets betreft. Afhankelijk van de siliconen slang die gemaakt moet worden gaat dit met minimaal 20 stuks per model, aangezien er tekeningen en mallen geproduceerd moeten worden.

Interesse in maatwerk siliconen slangen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!