Motul 300V Power 5W40

MO825621
Op voorraad
€ 49,01
Inclusief belasting

100% Synthetic racing lubricant with Double Ester-Technology for racing cars with atmospheric or turbocharged engines, engines, requiring maximum power output and fastest rev raisings. 5W40 grade allows excellent oil flow into the engine Application: Racing Engine lubricantsEngine Type: 4-StrokeQuality: 100% SyntheticProduct Range: CarViscosity: 5W40OEM Approvals: Above existing standards

Na de succesvolle en baanbrekende introductie van het allereerste semi-synthetische smeermiddel voor auto's, Motul Century 2100 in 1966, deed Motul vijf jaar later wederom een beroep op zijn passie voor uitvinden met het oorspronkelijke recept voor het eerste 100% synthetische smeermiddel gebasseerd op plantaardige esters en geïnspireerd op de luchtvaarttechnologie. De naam voor de productlijn 300V werd geboren uit een legendarische reeks overwinningen van raceteams die dit product gebruikten, 300 raceoverwinningen (Victories) symboliseren de revolutionaire kwaliteit en daarmee ook de productnaam.

De hoge mate van competitiviteit en diverse nauwe samenwerkingsverbanden hebben bijgedragen aan de kolossale prijslijst en hebben van Motul de wereldwijde motorsportreferentie gemaakt die het vandaag is. De passie en opwinding van het circuit dien(d)en ook als de ultieme proeftuin voor de meest strikte (hedendaagse) vereisten.

Met behulp van hedendaagse technologie en in het verleden verkregen kennis, produceert Motul de op maat gemaakte 300V Motorsport-lijn voor racewagens. Met producten uit deze productlijn kunnen prestaties van elke motor sterk geoptimaliseerd worden, specifiek afhankelijk van het type race, de totale afstand, brandstofvermenging, bedrijfstemperatuur en/of andere specifieke omstandigheden. Motul heeft ook een specifieke 300V-Factory Line ontwikkeld welke extra vermogen, sterk uithoudingsvermogen en een hoger koppel voor motorfietsen in raceomstandigheden levert.

Deze 300V kennis en ervaring inspireert voortdurend de formulaties van de andere Motul-producten. Elk molecuul wordt geanalyseerd en ontwikkeld met een en dezelfde gedachtegang 'het bieden van een op maat gemaakte oplossing voor iedere omstandigheid door onze ervaren technici'.