Olie

Jaren van verhitten en vormen van metalen hielpen Motul om de subtiele kunst van het smeren te begrijpen. Motul begrijpt, net als echte kunstenaars, dat de onmisbare bouwstenen voor een creatie goed onderhouden gereedschappen, machines en engineering zijn. MotulTech speelt dan ook specifiek in op deze behoeften.

Na de succesvolle en baanbrekende introductie van het allereerste semi-synthetische smeermiddel voor auto's, Motul Century 2100 in 1966, deed Motul vijf jaar later wederom een beroep op zijn passie voor uitvinden met het oorspronkelijke recept voor het eerste 100% synthetische smeermiddel gebasseerd op plantaardige esters en geïnspireerd op de luchtvaarttechnologie. De naam voor de productlijn 300V werd geboren uit een legendarische reeks overwinningen van raceteams die dit product gebruikten, 300 raceoverwinningen (Victories) symboliseren de revolutionaire kwaliteit en daarmee ook de productnaam.

Op deze pagina vindt u verschillende oliën en smeersels van Motul, speciaal gericht op de autosport.

Motul

Motul is een van oorsprong Frans bedrijf dat al 160 jaar lang hoogwaardige motoroliën en industriële smeermiddelen produceert. Meer dan anderhalve eeuw van ononderbroken activiteit heeft Motul de ruimte heeft gegeven om voortdurend te moderniseren en de voorhoede van de technologie te beklimmen. Deze permanente zoektocht en de vastberadenheid om vooruit te gaan hebben ertoe geleid dat Motul tot een hoge positie in haar sector is gegroeid. Motul geniet wereldwijde reputatie en wordt unaniem erkend voor de kwaliteit van haar producten, capaciteit om te innoveren en betrokkenheid in de wereld van competitie. Kunt u een product niet vinden schroom dan niet contact met ons op te nemen.