QSP hitteband met aluminium

QAEXHAUST SILVER
Op voorraad
€ 47,80
Inclusief belasting

Glasvezel met aluminium

Maximale temperatuur 1093 °C

70 mm

Lengte 5,5 mtr.

Inclusief bevestigingsmateriaal

Hitteband is een innovatieve manier om je uitlaat te isoleren en het bied ook zeker meerdere voordelen. Hitteband of ook wel uitlaatband genoemd isoleert de uitlaat en zorgt voor een hogere temperatuur in de uitlaat. Een hetere uitlaat zorgt dus ook meer vermogen, het vermindert de temperatuur onder de motorkap, het beschermt de hitte gevoelige onderdelen en zorgt voor een koudere luchtinlaat temperatuur. Het is dus ook aan te raden om hitteband te gebruiken om heel snel en eenvoudig betere resultaten te kunnen behalen.

Hitteband is universeel toepasbaar en wordt veel gebruikt bij auto's, motoren, vliegtuigen, boten, landbouwvoertuigen en bij industriele toepassingen. Een uitlaat wrappen met hitteband is makkelijker dan je denkt, niemand hoeft hier een cursus voor te volgen. We geven wel als tip mee, zorg voor voldoende band. Meet eerst het deel op wat ingepakt moet worden. Neem als voorbeeld een standaard 4 cilinder spruitstuk, hiervoor heb je al wel 15 meter hitteband nodig. Weet je niet precies hoeveel je nodig hebt of hoe je moet meten? Wij helpen je graag!

Voor gebruik klein beetje vochtig maken voor het soepele materiaal in werking te kunnen stellen. Hierdoor zal de band soepeler om de uitlaat gewikkeld kunnen worden.

Men gebruikt tegenwoordig ook de hitteband voor een mooie afgewerkte look onder de motorkap, aan je uitlaat of spruitstuk. Tegenwoordig erg populair voor de caféracers, bobbers, brat style en choppers.

Toepasbaar voor:

Industrieel - Autosport - Autoracing - Autotuning - Autorally - Vrachtwagen - Motorfiets - Offroad - Landbouw - Tuinbouw - Dieselmotor - Benzinemotor - Turbomotoren

Merk
QSP Products
Kleur
Zilver
Materiaal
Glasvezel
Soort product
Hitteband
Lengte (mtr) [A]
5.5
Breedte (mm)
50
Toepassing
Hitte
Maximale temperatuur (°C)
1093 °C
Verpakkings inhoud
Bevestigingsmateriaal
Aantal in verpakking (stuks)
1

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...