QSP - Lifehammer en Gordelsnijder - Glow in the dark

QHAMMER 2
Op voorraad
€ 14,95

De enige echte LifeHammer Glow In The Dark! Als enige getest en TÜV goedgekeurd. Voorzien van geharde punten, en een vlijmscherp mes wat de gordel doet doorsnijden.

Met deze Lifehammer voorzien van dubbelzijdige hamerkop verbrijzel je de zijruit van een auto eenvoudig. Sla altijd in de hoek van het raam. Bijzonder aan deze Lifehammer is het feit dat de hamer Glow in the Dark geel fluorescerend is waardoor de veiligheidshamer in het donker altijd te vinden is. Deze Glow in the dark veiligheidshamer wordt geleverd met een houder die je met twee scherpe montagepennen vastzet aan de binnenkant van de auto, ook kan de houder met 3 schroeven (niet inbegrepen) worden gemonteerd. In een noodsituatie adviseren wij eerst de autogordel door te snijden met de geïntegreerde gordelsnijder. 

  • Verbrijzelt gehard autoglas
  • Snijdt gordels
  • Glow in the dark
  • Makkelijke installatie
  • TÜV goedgekeurd

Gebruik deze veiligheidshamer uitsluitend om jezelf en anderen te bevrijden uit noodsituaties en niet voor andere doeleinden. De politie adviseert om in een auto altijd 3 veiligheidshamers te monteren. Twee veiligheidshamers voorin en 1 achterin de auto op deze manier is iedereen in iedere noodsituatie snel uit de auto. 

Merk
QSP Products
Soort product
Hamer
Toepassing
Veiligheid
Aantal in verpakking (stuks)
1

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...