QSP Products

 

QSP Products catalogus 2017

 

 

Historie

QSP Products is het 'huismerk' van The Autosport Company, en The Autosport Company is tevens fabrikant.

De oorsprong van het merk gaat al weer even terug in de tijd. In 1983 zag het haar levenslicht, welliswaar onder de noemer "Allied Racing Supplies". Onder dit label werden oa pedaal setjes gemaakt, evenals straatlegale gordeltjes, hoodpins, pookknoppen, gordelhoezen, stoelkussens en enkele type universele luchtfilters.

 

In 1999 werd de naam Allied Racing Supplies, in de volksmond ARS, veranderd naar QSP (Quality Safety Parts). Onder dit label werden veiligheidsartikelen geproduceerd, oa nekbanden, arm restraints en raamnetten. Het hoofdproduct was een eigen FIA gekeurde gordel, bedoeld voor competitie doeleinden.

 

Enkele jaren later, in 2005, is de naam QSP – Quality Safety Parts – veranderd naar QSP Raceware.  Dit mede door de uitbreiding van het assortiment wat door de jaren heen uitgebreid is.  Het ‘safety parts’ gebeuren was intussen een kleiner onderdeel geworden van het geheel, dus een kleine naamsverandering was volgens ons op zijn plaats.

 

Nu, 8 jaar later, wordt QSP Products wereldwijd verdeelt, naar 17 verschillende landen, zowel binnen als buiten Europa. Dit alles wordt via een vast dealernetwerk verkocht. 

 

 

Prijs-kwaliteit

Wij streven ernaar om kwalitatieve producten in de markt te brengen voor betaalbare prijzen, zonder dat dit de betrouwbaarheid en de duurzaamheid in het geding brengt.

 

FIA Keurmerk

Ook zijn er enkele producten die voldoen aan een FIA keurmerk.
QSP Products is de eerste en nog steeds de enige Nederlandse fabrikant die een eigen FIA keuring heeft op de veiligheids gordels. Tevens is er een FIA keuring op oa stoelen en LED lampen (regen lichten).

 

Grote voorraad, snelle levering!

De kracht van het merk zit niet alleen in de prijs, maar ook in de grote voorraad. 95 procent van de bestellingen binnen Nederland worden de volgende dag al bezorgd.Zo zijn er momenteel meer dan 18.000 stuks silicone slangen op voorraad voor water en luchttoepassingen. 

 

 

U vind de producten van QSP Products onder andere in onze webwinkel, of op de speciaal ingerichtte QSP Products website op www.qspproducts.nl
Tevens is er recentelijk een nieuwe website ingericht voor het complete assortiment van silicone slangen. Dit aanbod vind u op www.qspsiliconeslangen.nl.