Setrab oliekoeler 210 mm - 10 rij

Q.STD 110
Op voorraad
€ 90,65

ProLine

10 rijen

Koelblok lengte 120 mm

De Setrab oliekoeler is een must als je regelmatig naar het circuit gaat of je houd van sportief rijgedrag. Je motor heeft hierdoor koeling nodig en dat werkt niet als de olie ook enorm heet is geworden. Gebruik daarvoor een oliekoeler, die ervoor zorgt dat je olie heel simpel op een betere temperatuur blijft. Dit kan je goed in de gaten blijven houden als je ook een olie temperatuur meter plaatst.

Een oliekoeler zorgt ervoor dat de olie gekoeld word zodat je minder kans hebt op schade aan je motor.

Meestal wordt de oliekoeler gemonteerd onder het bestaande oliefilter. Tussen het oliefilter en de koeler moet een adapterplaat gemonteerd worden. Op de adapterplaat zitten de aansluitingen om eventueel een oliedruk of een olietemperatuur meter te plaatsen. Daarnaast hoor je te beschikken over diverse koppelingen en slangen om aan de oliekoeler aan te sluiten.

Uit voorraad leverbaar in de rijen 7, 10, 13, 15, 16, 19, 25, 34, 40, 44, 50 en 72. De koelers hebben ook diverse lengte's en hoogte's. Bekijk de specificatie's in de bijlagen voor meer informatie. Kom je er nog niet uit, dan helpen we je graag verder.

De Setrab ProLine oliekoeler heeft de aansluiting (M22 x 1,5) aan de zijkant.

Toepasbaar voor:

Industrieel - Autosport - Autoracing - Autotuning - Autorally - Vrachtwagen - Motorfiets - Offroad - Landbouw - Tuinbouw - Dieselmotor - Benzinemotor - Turbomotoren

Merk
Setrab
Kleur
Zwart
Soort product
Oliekoeler
Toepassing
Olie
Breedte (mm)
210
Hoogte (mm)
76
Type
Standaard
Aantal Rijen
10
Aantal in verpakking (stuks)
1

U bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...