0Product(en)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

ST5 range

Van hoog naar laag sorteren

   

16 artikel(en)

 1. Stilo ST5 FN Composite

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. 

  € 689,00
 2. Stilo ST5 F Composite Turismo

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De Stilo ST5F Composite Turismo wordt geleverd met een volledig integ beoordeelde WRC-intercom met oordopconnector. De helm is zo ontworpen dat u tijdens het racen gebruik kunt maken van een quick release drinksysteem (optioneel) en een verseluchtsysteem. De helm is gemaakt van Kevlar & Fiberglass in twee verschillende schaalgroottes om een ​​meer optimale passende helm te maken en extra gewicht te besparen. ST5F is ook uitgerust met een breed anti-condensvizier voor beter zicht.

  € 883,00
 3. Stilo ST5 FN Carbon

  De Stilo ST5 helmen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De Stilo ST5FN Carbon is gemaakt van koolstofvezel in twee verschillende schaalgroottes om een ​​meer optimale passende helm te maken en extra gewicht te besparen. ST5FN is ook uitgerust met een breed anti-condensvizier voor beter zicht. Stilo ST5FN Carbon is Snell SA 2015 en FIA 8859-2015 gehomologeerd samen met HANS Anchors vooraf geïnstalleerd.

  € 1.390,00
 4. Stilo ST5 F Carbon Turismo

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De ST5F Carbon Turismo wordt geleverd met een volledig geïntegreerde WRC-intercom met oordopconnector. De helm is zo ontworpen dat u tijdens het racen gebruik kunt maken van een quick release drinksysteem en een verse luchtsysteem. De helm is gemaakt uit normale elastische koolstof in twee verschillende schaalgroottes om een ​​meer optimale passende helm te maken en extra gewicht te besparen. De Stilo ST5F is ook uitgerust met een breed anti-condensvizier voor beter zicht.

  Deze helm is SNELL SA 2015 en FIA 8859-2015 gehomologeerd. Wordt geleverd met HANS-Clips vooraf geïnstalleerd.

  € 1.573,00
 5. Stilo ST5 FN Carbon 8860

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De ST5FN Carbon 8860 is gemaakt van medium-stretch koolstofvezel in twee verschillende schaalgroottes om een ​​meer optimale passende helm te maken en extra gewicht te besparen. Deze helm is ook uitgerust met een breed anti-condensvizier voor beter zicht. De Stilo ST5FN Carbon 8860 helm is Snell SA 2015 en FIA 8860-2010 gehomologeerd en heeft HANS Clips vooraf geïnstalleerd. 

  € 2.019,95
 6. Stilo ST5 F Carbon Turismo 8860

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De Stilo ST5F 8860 wordt geleverd met een volledig geïntegreerde WRC-intercom met oordopconnector. De helm is zo ontworpen dat u tijdens het racen gebruik kunt maken van een quick release drinksysteem en een verseluchtsysteem. 

  € 2.214,00
 7. Stilo ST5 FN Zero Turismo 8860

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De Stilo ST5FN ZERO 8860 is gemaakt van koolstofvezel met hoge treksterkte in twee verschillende schaalgroottes om een ​​meer optimaal passende helm te maken en extra gewicht te besparen. De ST5FN is ook uitgerust met een breed anti-condensvizier voor een beter zicht.

  Deze helm is SNELL SA 2015 en FIA 8860-2010 gehomologeerd en heeft HANS Clips vooraf geïnstalleerd.

  € 4.535,00
 8. Stilo ST5 F Zero Turismo 8860

  De Stilo ST5-modellen zijn allemaal opnieuw ontworpen om een ​​betere aerodynamica, meer comfort en een beter zicht te bereiken dan de vorige modellen. De ST5F ZERO wordt geleverd met een volledig geïntegreerde WRC-intercom met oordopconnector. De helm is zo ontworpen dat u tijdens het racen gebruik kunt maken van een quick release drinksysteem en een verseluchtsysteem. De helm is gemaakt van carbon met hoge treksterkte uit twee verschillende schaalgroottes om een ​​meer optimale passende helm te maken en extra gewicht te besparen. De ST5F is ook uitgerust met een breed anti-condensvizier voor beter zicht.

  € 4.719,00
Van hoog naar laag sorteren

   

16 artikel(en)