Siliconen slang bocht

Bij The Autosport Company leveren wij kwaliteits siliconen slang bochten van QSP Products. De siliconen bocht van is bestand tegen vloeistoffen, temperatuur verschillen, ozon invloeden en drukverschillen. Daarnaast heeft een siliconen slang bocht een langere levensduur dan rubberen slangen omdat deze niet poreus of hard worden. Maar liefst 99,9% van de siliconen bocht slangen kunnen wij direct uit voorraad leveren. De siliconen bocht is leverbaar in 45, 90, 135 of 180 graden.

Item 1-24 van 304 in totaal item(s)


Siliconen slang bocht

Een siliconen slang bocht wordt regelmatig gebruikt bij het maken van koelwater trajecten, om bijvoorbeeld de motor op de radiateur aan te sluiten. Daarnaast kunnen de slangen ook toegepast worden als luchtslang, denk aan bijvoorbeeld het aansluiten van een kachelsysteem of een intercooler op een voertuig of machine. Alle siliconen slangen zijn perfect te gebruiken als turbo slang of intercooler slang doordat iedere siliconen slang voorzien is van diverse versterkingslagen. Deze polyester inlagen zorgen ervoor dat de slangen bestand zijn tegen hogere drukken en drukverschillen, zonder dat de slang uit elkaar klapt. Kijk goed naar de tabel waarin de drukken staan vermeldt. Iedere diameter heeft zijn eigen maximale werkdruk. Heeft u twijfels over de toepassing, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te woord te staan en te adviseren.

Veel mogelijkheden

Wij kunnen zo goed als alle soorten en maten direct uit voorraad leveren aangezien de voorraad meer dan 18.000 siliconen slangen telt. Alle siliconen bochten zijn zowel leverbaar in de kleuren blauw en zwart. Naast de siliconen slangen hebben wij ook een scala aan aluminium buizen en bochten uit voorraad leverbaar. Deze worden gebruikt om de slangen met elkaar te verbinden. Let op: de maatvoering van ALLE siliconen slangen zijn inwendige maten. De maatvoering van aluminium buizen en bochten zijn uitwendige maten. Met andere woorden; een buis 51mm past dus in een slang van 51mm.

Maatwerk siliconen slang

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om bochten op maat te produceren. Dit kan 1 model zijn, maar uiteraard ook een complete siliconen slangen set. Dit doen we met enige regelmaat voor bijvoorbeeld industrietoepassingen, bepaalde machines of auto modellen. Let op; dit is alléén interessant als het meerdere sets betreft. Afhankelijk van de siliconen bocht die gemaakt moet worden gaat dit met minimaal 20 stuks per model.

Filteren ▼

Kleur

Binnen diameter (mm)

6 - 154