0Product(en)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

TAC Academy

Cursussen, trainingen, workshops en meer...


Onder de noemer TAC Academy bieden wij diverse cursussen, trainingen en workshops aan die te maken hebben met voertuigen in de breedste zin des woord. Deze cursussen zijn geheel gericht op de praktijk.

In kleine groepjes word je in kleine stapjes de techniek bijgebracht van diverse onderwerpen. Op deze manier ben je verzekerd van voldoende aandacht om de vaardigheden zo goed mogelijk te leren.


Voor dit complete cursusaanbod hebben wij een aparte website: www.tacacademy.nl. Tevens kunt u via deze website inschrijven voor diverse cursussen.

Scholing voor arbeid

In een volledig ingerichte moderne werkplaats van ca. 1200m2 vind u alle aspecten onder één dak.
De werkplaats is ingericht met de modernste apparatuur. U vindt er diverse praktijkopstellingen o.a. motoren, versnellingsbakken, cardans, carburateurs, schokbrekers, motorfietsen, scooters en fietsen.

Tevens is er een hypermoderne 4x4 vermogensbank en een 3d uitlijn- en uitweegapparatuur aanwezig. 
De testbank is gemonteerd in een door Merford geïnstalleerde geluidscabine met geforceerde rijwindkoeling die tot 50.000m3 lucht per uur kan verplaatsen.

Ben je al werkzaam in één van de bovengenoemde branche en wil je je kennis bijspijkeren? Kijk dan naar ons aanbod wat voor u de mogelijkheden zijn. We bieden praktijkcursussen aan vanaf niveau 1 t/m 4. In eenvoudige taal wordt u de kennis bijgebracht van diverse technieken. Veel van onze cursussen starten met de basis beginselen.


Enkele partners waarmee wij samenwerken: KPC Groep, SVA, Uitgeverij Vertoog, GMTO, Koning Willem 1 collega, Summa College, QSP Products, Polijstworkshops

Bekijk hier ons actuele cursusaanbod.