Terratrip

Een tripmaster wordt veelal gebruikt in rally auto’s om de exacte afgelegde afstand bij te houden. Tevens kan de tripmaster van Terratrip zowel de totaal afgelegde afstand als interval afstanden bijhouden. Deze tripmeter is dus perfect te gebruiken voor bol-pijl systemen, rittensport, rallysport, verkennings-trajecten en overige doeleinden. Op deze pagina vindt u een uitgebreide selectie Terratrip Tripmasters. Weten wat de verschillen zijn? Onderaan deze pagina vindt je een handige vergelijkingstabel van de verschillende tripmasters.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Terratrip Tripmaster

De tripmasters die wij aanbieden zijn van het Engelse merk Terratrip, welke al jaren lang tripmasters produceert voor rally doeleinden. Het huidige assortiment bevat de bekende modellen die werken in combinatie met wiel- of versnellingsbaksensoren. Deze modellen moeten dus een draaiend signaal voorbij zien komen zodat de sensor pulsen ziet. Door middel van het kalibreren van de tripmeter worden deze pulsen omgezet in de juiste afgelegde afstand. De latere modellen tripmasters zijn uitgevoerd met een GPS-antenne. Op deze manier hoeft u de tripmaster niet meer te kalibreren, maar zal deze direct gaan tellen op het moment dat er verbinding wordt gemaakt met de satellieten. Deze modellen zijn aangeduid met de naam GEOTRIP. Het grote voordeel van deze GPS modellen is dat deze eenvoudig in een ander voertuig kan worden geplaatst, zonder kabels en sensoren over te moeten plaatsen. Denk aan de verkenningsauto en de rallyauto. Het enige wat u hoeft te doen is een extra aansluitsetje te bestellen om de tripmaster te voorzien van elektrische voeding.

Iedere tripmaster van het merk Terratrip is erg eenvoudig in gebruik en bediening. Tevens zijn alle modellen voorzien van een helder verlicht display, zodat u ook in de donkere uren een goed en helder beeld heeft van de afgelegde afstand. Alle tripmasters worden geleverd inclusief voedingsstekker die u eenvoudig op uw bestaande 12 volt systeem kunt aansluiten. Eventuele beschikbare accessoires, zoals een raambeugel, voetpedaal, handbediening, remote display of sensoren dienen optioneel besteld te worden. Let op: de GEOTRIP (GPS) tripmaster wordt geleverd inclusief de GPS antenne. Als u een ander model kiest, zoals een tripmaster uit de V4-range of 101 model, dan dient u altijd een wiel- of versnellingsbaksensor te bestellen.

Welke Terratrip Tripmaster heb ik nodig?

Om gemakkelijk een keuze te kunnen maken hebben wij onderstaande tabel gemaakt waarop de verschillen in mogelijkheden en opties staan.

FUNCTIE 101 PLUS 202 PLUS 202 CLASSIC 303 PLUS 202 CLASSIC
GEO TRIP
202 GEOTRIP 303 GEOTRIP
Referentie T001 T002 T002C T003 T002CG T002G T003G
GPS X X X X V V V
Sensor ingangen 2 2 2 2 2 2 2
5 cijfer calibratie 4 V V V V V V
Totaal afstand X V V V V V V
Interval afstand V V V V V V V
Snelheid X V X V X V V
Gemiddelde snelheid X X X V X X V
Maximum snelheid X X X X X X V
Dagtijd X X X V X X V
Stopwatch X X X V X X V
Performance timers 3 stuks.
Met data logging.
X X X V X X V
KM of MIJL instelling X X X X V V V
Afstand correctie mogelijkheid V X X X V V V
Automatische calibratie V X X X V V V
Calibratie sensor met GPS X X X X V V V
1 of 2 calibratie waarden instellen 1 2 2 2 2 2 2
--
Optioneel verkrijgbaar:
Remote display (T016G) X V V V V V V
Gem. snelheid indicatie op remote display X X X V X X X
RZU (Remote zeroing unit) HANDVOET Voet Hand + Voet Hand + Voet Hand + Voet Hand + Voet Hand + Voet Hand + Voet
--
Bekijk product: klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier

Indien u vragen heeft over deze producten, of als u problemen heeft met de installatie ervan, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen en te voorzien van uitleg.

Alle modellen Terratrip tripmasters en accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar, direct af te halen in onze showroom of online besteld en binnen 1 a 2 werkdagen in huis.